Joku tyyppi yritti raiskata/raiskasi Isabellan, joka ei reagoinu mitenkään asiaan. Sattumalta sitten taas tää sama spurgu tuli paikalle ja ajoi raiskaajan pois.

Jirin HIV-testin tulos oli negatiivinen. Lasse ja Jiri oli superhelpottuneita ja onnellisia tietty. Lasse halus viedä Jirin juhlimaan mut Jiri halus mennä kertoon Heidille. Jiri kysyi mitä olis tapahtunu Lassen ja sen välillä jos Jirillä olis ollu HIV. Lasse lupas ettei mitään olis tapahtunu ja alko oikein pillittää kuinka tärkeä Jiri on sille.

Antti ihmetteli Ismon reaktiota ja Ismo oli järkyttynyt kun Antti aikoi pidättää Liisan. Ismo onneksi muisti, että salakuunnellulla tunnustuksella ei ole laillista arvoa. Antti taas sanoi että Ismon pitää todistaa oikeudessa Liisaa vastaan ja kertoa tunnustuksesta. Ismo oli ihan et voi perkele, ei se voi todistaa Liisaa vastaan.

Ismo tuli kotiin ja Liisa oli tehny ruokaa mutta Ismoa ei kiinnostanu ja se oli tosi outo ja meni suoraan nukkuun. Ismo valitteli Sepolle että Antti haluaa sen todistavan ja ne pohti mitä asialle tekis. Tale tuli kyttään Seppoa ja Seppo valitteli sitä Ismolle ja sanoi että Ismo ei saa unohtaa Liisan olleen ammattirikollinen. Ismo kertoi Antille kuitenkin ettei se aio todistaa Liisaa vastaan ja jos Antti yrittää uhitella niin Ismo kertoo Antin pomolle sen laittomasta salakuuntelusta ja Antti vois keskittyä Mikaeliin eikä Liisaan.

Joonatan valitteli Pepille kun sillä ei oo rahaa maksaa niitä vahingonkorvauksia. Peppi ihmetteli miks Joonatan ei mee töihin. Joonatan valitti että töistä saa liian hitaasti rahaa. Joonatan kertoi siitä myös Lasselle ja Paulalle ja nekin ihmetteli miks Joonatan ei oo menny töihin ja hoitanu asiaa ja et sen pitäis ettiä töitä heti. Anni (sossutäti) tuli käymään ja Lasse ihmetteli miten Joonata sais asiansa hoidettua kuntoon. Annilla oli kaulassa kallis perintökoru ja sen ketju meni just rikki kun se oli Sievisillä.

Kaikki halus auttaa Joonatania ettiin duunia ja ne näytti sille vapaat työpaikat netistä ja lehdestä. Joonatanille ei oikein tuntunut mikään kelpaavan ja se olis halunnu vaan salille duuniin. Muut sano et se on huono idea ja Joonatan vois myös opiskella.. Joonatan ei oikein lämmenny millekään vaan se vaan halus nopeasti rahaa. Se sitten löysi maasta sen Annin korun ja keräsi sen parempaan talteen..

Sebastian sai päähänsä että Isabella on ihan kunnossa ja lavastanu koko katoamisensa eikä aio tehdä asian eteen enää yhtään mitään. Katariina sanoi että Isabellaa pitäis vielä ettiä mut Sebastian suuttu sille ja sanoi että asian eteen ei tehdä enää mitään ja Katariina ei tunne koko tyyppiä. Sebastian oli vihainen vielä aamullakin Katariinalle ja ne riiteli edelleen Isabellasta ja Katariina lähti meneen koska Sebu oli niin ärsyttävä ja kireä. Eliaskin ihmetteli Sebun käytöstä.

Myöhemmin Sebu meni käymään Katariinan duunissa ja halus selittää käytöstään. Sebu selitti kuinka Isabellan katoaminen ahdistaa sitä ja se oli purkanu pahaa oloaan väärään ihmiseen. Katariina anto sille anteeks. Sebastian halusi yhtäkkiä puhua "meistä" ja ehdotti et se veis Katariinan illalla syömään sovinnon merkiksi ja sit se suuteli Katariinaa yllättäen. Ne oli yhtäkkiä tosi rakastuneita ja kaikki näytti ihanalta. Sebastian oli just päässy sanomasta että Isabella ei pääse niiden väliin kun se näki kun Isabella tuotiin sairaalaan hirveässä kunnossa.

Heidi kettuili Jannelle kun Iida oli kirjottanu kaikkea mahdollista nettiin ja Janne lohdutti et kyllä se menee ohi. Heidi ei uskonu vaan raivos asiasta. Jiri tuli kertoon et se on terve ja rakkaus kukoisti. Heidi meni Sievisille aamiaiselle ja Paula ja Lasse pyysi siltä anteeks raivoamisesta ja kaikki oli ihanasti onnellisia jeee. Jiri halusi jotain uutta kahvilaan ja kaikki oli niin kivaa kun sitten kävi niin että Antti haki Heidin Moosesta kuulusteluihin alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.