Kahvilan avajaiset jatkui. Iida jätti Jannen lopullisesti. Janne yritti lähteä Iidan perään, mutta Jiri pakotti sen jäämään ja siivoomaan. Jiri ja Janne jutteli mutta Jirillä meni hermo koko juttuun samoin kuin myös Heidiin.

Heidi ahdistui ja avautui Pepille ja Joonatanille. Joonatan halasi Heidiä sohvalla just kun Jiri tuli huoneeseen ja Jiri veti omat johtopäätöksensä ja suuttui. Joonatan yritti mennä seuraavana pvänä kahvilaan sopimaan Jirin kanssa, mutta tuloksena oli tappelu (jakso loppui siihen)

Tale vei Sepon kotiin nukkumaan ja lupasi ettei kerro Helenalle juomisesta. Seppo myös itse valehteli sujuvasti Helenalle asiasta.

Helena huomasi, että Isabella nukkui töissä ja käski sen kotiin lepäämään. Isabella meni kuitenkin Antin luo seksin toivossa. Antti hoitikin OJ:tä, joten ei onnistunut. Kun Antti pyysi Isabellaa rauhoittelemaan vauvaa, Isabella sekosi ja lähti.

Myöhemmin Antti kyseli Helenalta Isabellan voinnista ja meni sitten käymään Isabellan luona. Isabella väitti olevansa kipeä eikä päästänyt Anttia sisään. Oikeasti Isabellan kämppä oli niin hirveässä kunnossa ettei sinne voinut tulla. Viinipulloja ja astioita yms. ympäriinsä.

Heidi yritti kertoa Iidalle oman versionsa jutusta, mutta Iida ei uskonut. Janne yritti myös lepytellä Iidaa, mutta Iida antoi yhden ehdon anteeksiannolle: Jannen pitää tehdä rikosilmoitus Heidistä.

Tale meni pyytämään Cindyn siskoa Matleenaa treffeille, mutta Matleena ei suostunut ja väitti että on kiire.