Ismo ja Lissu oli Paulalla ja Lassella syömässä ja Ismo sai tekstarin Antilta että "uutta tärkeää tietoa". Ruoan jälkeen Ismo meni käymään Antin luona ja Antti kertoi että Joonatan tietää varmasti rahatalletuksen sijainnin etc. Ismo suuttui kun kuuli että Joonatan on sekaantunut juttuun ja halusi kovistella tätä. Antti ehdotti kuitenkin toista suunnitelmaa ja halusi että Joonatan jotenkin johdattaa Ismon ja Antin talletuksen luo.





Myöhemmin Ismo tuli Sievisille ja tarjosi Joonatanille työtä kiskalta. Joonatan ei ensin halunnut, mutta Paula, Lasse ja Jiri suostutteli sen tekemään sen. Niinpä Joonatan otti työn. Ismo halusi että Joonatan käy tukussa ja oli antamassa sille avaimia, mutta "huomasi" että oli ottanut vahingossa Liisan avaimet mukaan. Niissä oli kuitenkin myös auton avain ja tietenkin suunnitelman mukaan myös talletukseen kuuluva Liisan avain. Joonatan oli ihan et jes, pidän näistä varmasti hyvää huolta.

Isabella tuli käymään Liisan luona viinipullon kanssa ja halusi selvästi avautua ja kertoi vähän suurennellen mitä Peppi oli sanonut sille. Liisa kyseli onko Isabella kunnossa, mutta Isabella väitti olevansa ja kun Ismo tuli se lähti kurjana meneen.

Peppi tunsi tosi huono omatuntoa siitä mitä oli sanonut Isabellalle ja halusi mennä pyytämään anteeksi. Se osti kukkia ja meni Isabellan ovelle. Siinä olikin avaimet ovessa ja Peppi meni sisään ja huomasi kaiken sotkun ja lian sisällä. Isabella tuli hirveän näköisenä makkarista ja suuttui tosi paljon ja kysyi murtautuiko Peppi sen asuntoon. Peppi sanoi että se halusi vain sopia niiden välit ja pyytää anteeksi ja puhua kuin aikuiset. Isabella ei halunnut puhua vaan halusi vain että Peppi lähtee. Peppi sanoi että Isabella tarvitsee apua ja siivoojan. isabella ajoi sen ulos ja itki ja vakuutteli myöhemmin itselleen, että kaikki on hyvin ja että se on elämänsä kunnossa ja mistä Helena tai Peppi mitään tietää.



Tale, Elias ja Janne tartti koulua varten taksvärkkipaikan ja Helena ehdotti, että pojat ja Seppo siivoaisi Amandan terassin kesäkuntoon ja pojat saisi sillä taksvärkin hoidettua. Pojat suostui. Edellisenä iltana Tale kysyi, oliko Seppo kertonut Helenalle Moosen avajaisten känneistä. Seppo sanoi että ei ja Tale lupasi ettei kerro, jos Seppo pysyy selvänä. Seppo lupasi ja pyysi myös anteeksi sitä, että oli karkoittanut puheillaan Matleenan Moosen avajaisiltana. Tale sanoi ettei siinä mitään, ei se tyttö muutenkaan lämmennyt.

Seuraavana päivänä porukka siivosi sitten terassia ja Janne ja Elias oli tosi kiitollisia Talen hommaamasta taksvärkistä, kun ne olis muuten joutunut koululle siivoamaan. Keskusteliin myös Matleenasta, mutta Tale sano sen palanneen maalle ja tsäänssit meni siinä. Seppo kävi koko ajan autolla ryyppäämässä salaa, vaikka oli just luvannut olla selvänä. Tale meni sitten hakemaan lisää roskasäkkejä autosta ja kun se avasi pakun takaoven Seppo istui siellä pullon kanssa..