Tale tivasi Sepolta juopottelun syitä. Seppo väitti ensin, että pakettiauton takatila oli täynnä pulloja, koska Seppo haluaa lisätienestejä. Tale ei uskonut sanaakaan ja kyseli lisää. Seppoa ärsytti ja se sanoi, että ei se haittaa jos se juo kun Seppohan vaan valvoo nuorten työntekoa. Myöhemmin Seppo ja Tale meni saunaan ja jutteli asiasta. Seppo katui ja oli ottanut saunajuomaksikin vain limua. Asia puhuttiin läpi ja Seppo selitti kun sillä on ollut paljon stressiä ja ahdistusta Alexanderin ja Marian takia. Tale uskoi ja sopu tuli.



Illalla Helena tarjosi Sepolle yömyssyksi konjakkia, mutta Seppo pysytteli limulinjalla. Seuraavana päivänä Tale tuli kotiin ja sillä oli jano, joten se hörppäsi Sepon limupullosta. Yllättäen limun sekaan oli laitettu viinaa.. Tale oli vaan et niinpä tietenkin.

Peppi siivosi hulluna ja Heidi ihmetteli. Peppi sanoi että se ei halua niiden kämpän olevan yhtä kaamea kuin Isabellan. Heidi oli lähdössä töihin ja Peppi oli kateellinen sen duunista, mut Heidi yritti piristää sitä sanomalla että ainakin Pepillä on enemmän aikaa lukea ylppäreihin. Tytöt oli myös iloisia kun pedofiilijutusta ei ollu kuulunu mitään.

Myöhemmin kahvilassa Iida valitti että sen kahvi on pahaa. Heidi sanoi että tuskin siinä on mitään vikaa, mut Iida vaati korvaukseksi uutta kahvia ja muffinia. Heidi ei meinannut antaa, mutta sit Jiri tuli just paikalle ja lupasi Iidalle uuden kahvin ja mitä tahansa syötävää. Heidiä ketutti, mut Jiri sanoi ettei niillä oo varaa hukata yhtään asiakasta.

Heidi huomas et jotkut nuoret jätkät naureskeli sille takapöydässä. Janne tuli paikalle ja Heidi sano sille ihmettelynsä. Janne vaan et "varmaan kattelee kun on niin kuuma tarjoilija". Heidi oli sillee joo oon varmaan vainoharhainen. Mut sit se meni peseen vessaa ja huomas peiliin kirjotetun tekstin "Heidi haluu teinii". Samalla Iida tuli vessasta. Heidi oli sillee "nyt sä menit pikkusen liian pitkälle". Iida vaan tuijotti. 



Ossi ja Cindy mietti miten ne saisi Matleenan mukaansa pois sekopäisen perheen luota. Cindy ei keksinyt mitään keinoa, koska Matleena on niin aivopesty. Cindyn isä halusi Ossin mukaan Johannesveljien rukoushetkeen, johon pääsee vain miehet. Cindyä ketutti oikein kunnolla ja se kielsi isäänsä yrittämästä käännyttää Ossia lahkoon eikä Ossi mennyt rukoushetkeen. Isä meni sitten pitämään lahkon rukoushetkeä ja messusi hulluna siellä kiihkoissaan, että jumala on valinnut sen sanansaattajaksi etc. Cindy pamahti paikalle ja huusi että "sä oot ite ittes siihen asemaan asettanut!" Isä raivosi että mitä syntinen nainen siinä uhoaa ja Cindy vaan että "sä et mua enää määräile!" ja heitti ristin maahan.



Cindy yritti kysellä äidiltään lääkärin antamasta diagnoosista, mutta äiti vain "mitä sillä on väliä? Herra antaa ja herra ottaa.." Matleena pelkäsi äitinsä kuolemaa, mutta äiti vakuutti, että ei olisi mitään hätää, koska Cindy huolehtisi Matleenasta. Myöhemmin Matleena jutteli äitinsä kanssa sairaudesta ja äiti paljasti, että koko sairaus on valetta ja yritys saada Cindy jäämään perheensä kanssa. Cindy tietty kuuli kaiken..

Joonatan näytti Jirille Liisan avaimista ottamansa tallelokeron avaimen ja kertoi, ettei tallelokeroa saa auki ilman toisen avaimen haltijaa. Joonatan pyysi Jiriä esittämään toisen avaimen omistajaa koska "ei ne siellä pankissa tiedä miltä se toinen tyyppi näyttää". Jiri suostui, kun Joonatan lupasi antaa sille tarpeeksi rahaa kahvilan velkojen poismaksua varten.

Ismo kertoi Antille Joonatanin menneen ansaan ja stadin ainoa poliisi ja Ismo the Etsivä sitten seurasi Joonatania ja Jiriä kun ne meni hakemaan tallelokeron sisältöä. Joonatan ja Jiri sai lokeron ja just kun ne oli avaamassa sitä Antti ja Ismo astui huoneeseen. Antti käski Joonatania olemaan temppuilematta, koska kyseessä on ryöstösaalis, ja avaamaan lokeron. Joonatan avasi sen ja sanoi "ei voi olla totta" >> jakso loppui.