>> Anteeksi päivityksien jääminen, on ollut niin kiire koulussa ja duunissa. Tässä sunnuntain kunniaksi kunnon pläjäys..


Paula ripitti taas kerran Lassea sen typerästä käytöksestä Jiriä kohtaan. Heidi yritti lohduttaa Jiriä, mutta Jiri halusi vaan tietää mitä netissä lukee pedofiilijutuista. Heidi kertoi ja Jiri suuttui tosi paljon. Heidi lähti meneen, kun Jiriä kiinnosti vaan Moosen tulevaisuus. Myöhemmin Lasse ja Jiri oli saunassa yhdessä ja Lasse pyysi anteeksi Jiriltä kaikesta vouhkaamisestaan. Paula oli iloinen kun Lasse ja Jiri sopi asiansa. Myöhemmin Lasse meni Severin kanssa Mooseen ja ihmetteli miks siellä on niin hiljaista. Jiri alko tehdä Severille mehua ja leikkas sormeensa ja Lasse sekosi kun se näki Jirin verta.

Jiri päätti pyytää Heidiltä anteeksi huutoaan ja meni Heidin luo puhuun asiasta. Kaikki oli taas hyvin pusipusinaminami.

Liisa tuli käymään Paulan luona ja jutteli Joonatanin kanssa ja kyseli onko Mikael ottanut yhteyttä. Joonatan käski sen olla rauhassa. Liisa avautui ettei se oo ollu Ismolle edelleenkään täysin rehellinen.. myöhemmin se kertoi Ismolle pankkiryöstöstä kaiken.

Helena, Seppo ja Antti ihmetteli Isabellan kämpässä olevaa sotkua. Pöydän reunassa oli jotain mikä näytti vereltä ja asunto oli aivan kaameassa kunnossa. Antti kutsui partion paikalle. Sebastiania vaan ärsytti kun Helena ja Katariina kohkaa Isabellasta koko ajan. Mutta sitten Helena kertoi että Isabellan asunnossa on verta ja Sebukin huolestui vihdoin. Katariina ja Sebastian alkoi ettiä Isabellaa, mutta sitä ei löytynyt mistään. Ne piti kriisipalaverin ja Peppi kertoi kun se näki Isabellan vikaa kertaa ja kaikki ihmetteli ja yritti keksiä missä Isabella voisi olla. Katariina sanoi että Isabellan käytös kuulostaa masennukselta.

Joonatan oli käymässä Sebun luona ja Elias kuolasi sitä kun Joonatan oli ilman paitaa. Katariina tuli kotiin ja innostui tosi paljon Joonatanin näkemisestä ja kyseli hirveästi kaikkea ja oli jotenkin outo. Katariina ehdotti että Elias ja Joonatan hengailis yhdessä kun ne on molemmat just muuttanu Helsinkiin. Elias tietty innostu. Myöhemmin Sebastian vaikutti vähän mustasukkaiselta kun se kyseli Katariinalta miksi se meni niin sekaisin Joonatanista.

Myöhemmin Elias unelmoi Joonatanista salilla ja pakko sanoa että aika limasia unia oli :D Elias kertoi Iidalle että se on tavannu yhden ihanan tyypin ja kertoi kuka se on ja pohti miten sen vois pokata. Elias meni salille treenaan ja Sebastian naureskeli sille.

Seppo jutteli Ismon kanssa Liisan rikoksista ja kyseli miten Ismo aikoo hoitaa asian. Ismo sanoi välittävänsä Liisasta hirveästi ja antavansa kaikki sen virheet anteeksi. Seppo ihmetteli miten Ismo voi enää ikinä luottaa Liisaan ja Ismo ihmetteli samaa.

Jakson lopussa kuvattiin zombiemaista Isabellaa kävelemässä kadulla verihaava otsassa ja silmät lasittuneina.