Sebastian meinasi tukehtua ampiaisenpistosta johtuneeseen reaktioon, joten Katariina teki sille linkkuveitsellä kaulaan uuden hengitysreiän ja pelasti sen hengen. Ambulanssi tuli ja Sebastian pääsi sairaalaan ja selvisi. Helena, Seppo, Elias ja Iida tuli katsomaan Sebua sairaalaan ja oli ihan onnesta soikeana kun Katariina oli toiminut niin mallikkaasti. Myöhemmin Katariina tuli katsomaan Sebastiania ja oli aika herkkä hetki, kun Sebu kiitti kaikesta ja sanoi "susta on tullut tosi tärkeä mulle". Katariina sanoi että niin Sebastianistakin sille, mutta jätti sitten Sebastianin nukkumaan. Helena kiitteli itku kurkussa Katariinaa poikansa pelastamisesta.

Peppi harmitteli taas kun sillä ei oo työpaikkaa. Se meni käymään Ismon kioskilla ja huomasi kun Liisa pisti ilmoitusta että apua haetaan ja sanoi että on kiinnostunut paikasta. Liisa sopi sen kanssa haastattelun illaksi Amandaan. Kaikki meni hyvin ja Peppi oli just allekirjoittamassa sopimusta kun Isabella huomasi asian ja kertoi Liisalle että Peppi on narkkari. Liisa ei sitten suostunut palkkaamaan Peppiä ja lähti meneen.

Peppi hurjistui ja marssi Amandan takahuoneeseen huutaan Isabellalle kaikkea että "sä pilaat varmaan Alexanderinkin elämän, sä et ansaitse olla kenenkään äiti!" Isabella järkyttyi ja alko itkeen kun Peppi oli lähtenyt.



Myöhemmin Peppi kertoi Heidille ettei ollu saanutkaan työpaikkaa Isabellan takia ja toivoi että Isabellakin sais joskus kärsiä. Heidi oli sillee et kyllähän sekin on kärsinyt kun Alexander just kuoli. Peppi ei ollu tietty tiennyt Alexanderin kuolemasta mitään ja oli ihan et oh shit, mitä mä menin Isabellalle sanomaan..

Ismo järjesti Liisan pois himasta et Antti pääsis tutkiin sitä asuntoa ja ettiin avainta. Ismo ja Lissu meni Paulan ja Lassen luo syömään. Joonatan oli just aikasemmin jutellu Jirin kaa et olis pakko saada se toinen avain tallelokeroon. Ne tuli himaan ja huomas et Ismo ja Lissu on siellä ja Joonatan houkutteli sit Jirin tiirikoimaan Lissun ja Ismon kämpän auki et ne vois ettiä sitä avainta. Ne ei kuitenkaan löytänyt sitä. Kappas, koska Antti oli löytänyt sen ennen niitä ja oli piileskellyt verhon takana siellä kämpässä koko ajan kun pojat etti avainta.