Jirin kahvila Café Moose avattiin.

Jiri stressas avajaisista, mut sit sinne tuli tosi paljon porukkaa ja kaikki meni hyvin ja Jiri kiitteli puheessaan Heidiä ja Lassea etc. ja kaikilla oli mukavaa.

Peppi oli masiksessa kun ei ollu saanu sitä oppisopimusta mut lupas olla sortumatta huumeisiin.

Paula ja Lasse jakoi flyereitä kadulla ja Sepolle eksyi muutama ylimääräinen alennuskuponki. Helena meni yövuoroon joten Seppo joi sitten vähän liikaa vaikka Helena kielsi.

Cindy, Ossi ja Cindyn sisko meni myös avajaisiin ja Tale yritti kaveerata siskon kanssa ja pyys sitä tanssiin. Sisko ei saa uskonsa takia tanssia ja sit ne vaan jutteli mut se ei kuitenkaan lämmennyt varsinkaan kun Seppo tuli sekoilemaan päissään siihen. Seppo muutenki sekoili koko illan.

Iida oli mustis Jannesta kun se luuli et Heidi yrittää sitä vielki. Niinpä se päätti vihdoin antaa Jannelle ja ne harrasti seksiä Café Moosen takahuoneessa. Kun Iida tuli pois sieltä (kaapin kautta tietty) se kuuli kun Heidi ja Peppi puhui Heidin ja Jannen one night standista ja päätti sit kuuluttaa koko kahvilalle että "Täällä on pedofiileja. Toi nainen vietteli mun alaikäisen poikaystävän sänkyyn." jakso loppui tähän.

Huomiseen :D