Tallelokero on tyhjä. Antti, Ismo, Jiri ja Joonatan ihmetteli rahojen kohtaloa. Joonatan vannoi, ettei ole aikaisemmin käynyt hakemassa rahoja. Ismo ja Antti kertoi antaneensa avaimen tahallaan että Joonatan johdattaisi ne saaliin luo. Joonatan tajusi olevansa kusessa, mutta Antti ehdotti diiliä: jos Joonatan auttaa selvittämään rahojen kohtalon, se ei joudu vaikeuksiin rikollisen suojelemisesta etc. jutussa mukana olemisesta. Joonatan suostui kun ei halua tietenkään vankilaan. Se meni jutteleen Liisalle asiasta, jos se vaikka tietäis kadonneiden rahojen kohtalon.



Heidi raivostui Iidalle kirjoituksesta ja vaati Iidaa siivoamaan kirjoituksen. Iida sanoi, ettei voi valitettavasti ottaa kunniaa kirjoituksesta ja että Heidin maine on selvästi levinnyt. Alkaa hirveä huuto ja lopulta catfight, jonka Janne lopetti. Iida lähti meneen ja sanoi "tää ei jää tähän". Heidi meni peseen vessan peiliä ja jutteli Jannen kanssa asiasta. Janne sanoi kuulleensa koulussa puhuttavan Heidistä ja pedofiilijutuista ja kuinka joku oli brassaillu kirjoittaneensa Moosen vessaan tekstejä. Heidi sanoi "Iida ite alotti tän!" mihin Janne sanoi "me kaks tää alotettiin, Iida kerto totuuden".

Myöhemmin Iida tuli käymään Pepin ja Heidin luona ja toi tulostettuja nettikeskusteluita, joissa puhuttiin Heidistä. Iida sanoi "kai sä tajuut että se Moosen vessan kirjoittaja voi olla ihan kuka vaan. Sun painajainen ei oo edes vielä alkanut". Heidi panikoi, kun joissain keskusteluissa sanottiin jopa sen nimi. Peppi sanoi ettei oo muuta vaihtoehtoa kun ottaa yhteyttä kaikkiin palstojen ylläpitäjiin vaikka siinä menisikin ikuisuus.

Cindy avautui koko seurakunnan edessä isänsä pahuudesta ja äidin sairaudesta valehtelusta. Isä raivoistui ja lähti raahaamaan Cindyä kellariin pannuhuoneeseen kokemaan helvetin tulta. Cindy pisti vastaan ja onnistui itse tyrkkäämään isänsä pannuhuoneeseen ja lukitsi oven. Cindy lyyhistyi itkien oven eteen ja huusi isälleen, kuinka tämä oli pilannut Cindyn lapsuuden ja ollut huono isä. Ossi tuli paikalle ja Cindy päästi isänsä ulos huoneesta. Isä oli yllättävän rauhallinen. Cindy ja Ossi lähti meneen maatilalta. Isä ei sanonut muuta kuin "Hyvästi, Ritva" kun ne lähti.

Tale teki läksyjä ja Seppo tuli paikalle. Tale vihjaili viinasta limun seassa ja muutenkin syytteli Seppoa taas juomisesta. Seppo sanoi ettei sen tarvii kuunnella syytöksiä ja lähti meneen. Tale kyseli Iidalta mitä sen pitäis tehdä Sepon suhteen. Iida sanoi Sepon olevan ihana ja kiltti ja että Talen pitäis jättää se rauhaan. Myöhemmin Tale näki kun Seppo joi limupullosta ja lähti sitten ajaan. Tale soitti poliisille "haluaisin tehdä ilmoituksen rattijuoposta". Poliisi pysäytti Sepon ja puhallutti. >> jakso loppui tähän.