Sebastian näki Isabellan sairaalassa ja Katariina riensi paikalle tutkimaan Isabellaa. Isabella ei reagoinu mihinkään ja se vietiin osastolle. Sebastian oli ihan paniikissa ja kyseli Isabellan voinnista. Katariina hoiti sitä ja sanoi Isabellan olevan psykoosissa eikä se reagoi mihinkään ja sen todellisuudentaju on häiriintynyt.

Helena ja Sebastian valitteli kun ne ei ollu tehny Isabellan eteen tarpeeksi ja syytteli itteään. Sebastian sanoi ettei se anna itelleen ikinä anteeksi jos Isabella ei selviä tästä. Sebastian meni Katariinan luo kyseleen Isabellasta ja kyseli toipuuko se, mutta Katariina ei voinut luvata mitään. Katariina myös epäili että treffejä pitää siirtää, koska Sebastian oli niin huolissaan Isabellasta. Katariina oli tosi pettynyt kun Isabella kuitenkin tuli niiden väliin muttei sanonut mitään.

Sebastian meni jutteleen lasittuneelle Isabellalle ja sanoi että se pitää huolen sen paranemisesta ja ettei se oo tajunnu kuinka tärkeä Isabella on sille. Katariina tietty kuuli sen ja oli sillee :(

Heidi ei halunnut lähteä poliisin mukaan ja puolusti itseään. Antti sanoi että Heidistä oli tehty rikosilmoitus ja että Heidin on pakko lähteä niiden mukaan asemalle tai muuten se viedään väkisin. Heidi sit meni ja kertoi Antille koko tarinan ja että Janne valehteli ikänsä. Antti vaikutti uskovan Heidiä.

Anni tuli takaisin Sievisille ja kertoi korunsa kadonneen ja että se on tosi arvokas varsinkin tunnearvoltaan. Joonatan oli tietty löytäny sen ja vei sen panttilainaamoon ja sai siitä hyvät rahat. Peppi törmäs siihen ja kyseli eiks Joonatania haittaa et se koru voi olla jonkun. Joonatania kiinnosti vaan että se sai ne rahat ja Peppi oli sillee ok ihan sama.

Joonatana valehteli Annille ja Sievisille saaneensa hanttihommia ja voivansa siksi maksaa korvausvaatimukset. Lasse ja Paula oli ihan onnessaan siitä kun Joonatan oli hoitanu asiansa itse. Lasse ja Paula yritti kysellä Joonatanilta lisää duunista. Tietty sit Severi löysi Joonatan taskusta sen panttilainaamon kuitin ja luki sen ääneen ja sit kaikki oli sillee just  joo..

Elias, Janne ja Tale jutteli Iidasta ja Janne väitti että sitä ei kiinnosta enää. Elias ja Tale naureskeli sille ja kyseli kumpi on parempi, Heidi vai Iida. Jiri tuli jutteleen Jannelle ja sanoi että Jannen on pakko puolustaa Heidiä poliisille ja kertoa että se on valehdellu ikänsä Heidille. Janne ei oikein halunnu, koska IIda suuttuis salee mut Jiri pakotti sen meneen sinne.

Janne mietti mitä sen pitäis tehdä, mut Tale ja Elias sano et sen pitäis vaan mennä ja kertoa totuus kaikesta huolimatta. Janne päätti kertoa totuuden ja hoitaa Heidin vapaaksi. Mut sitten kun Janne meni kertomaan Antille tarinaa se valehtelikin, koska Antti sanoi että vanhemmille ja lastensuojelulle ilmoitetaan kuitenkin. Janne väitti että Heidi oli roikkunu sen perässä koko illan ja iskeny sen.. mut sit se taas muutti sen tarinaa ja Janne sano kuitenkin ite iskeneensä sen. Antti sanoi ettei sillä oo merkitystä, koska kyseessä on virallisen syytteen alainen rikos ja Heidi joutuu joka tapauksessa oikeuteen.

Jiri valitteli kun oli niin vähän asiakkaita ja sano et toivottavasti se poliisitutkinta ei vaikuta Moosen asiakkaisiin. Jiri yritti lohduttaa Heidiä ja Heidi totesi selvinneensä aika vähällä, kun se luuli edelleen että Janne kertoo totuuden eikä se joudu oikeuteen.