Joonatan ja Jiri tappeli ja Lasse tuli väliin. Lasse syytiä heti Joonatania tappelun aloittamisesta ja uhkaili sosiaaliviranomaisilla ja takaisin laitokseen lähettämisellä. Joonatan ei saanu sanottua, että Jiri aloitti tappelun. Myöhemmin Jiri ja Joonatan sopi saunassa ja Joonatan sano et se lähtee takas ulkomaille ja sillä on rahaa siihen. (viittaus ofc Mikaelin talletusrahoihin) Sit Jiri tunnusti Lasselle ja Paulalle aloittaneensa koko jutun ja ne vaan "ei se mitään". Sekös Joonatania ärsytti kun se oli saanu hirveät huudot turhan takia.

Joonatania harmittaa!

Severi halus et Joonatan opettaa sille kirjaimia koulua varten ja Joonatan sit lupas vahtia sitä kun Paula ja Lasse oli leffassa. Joonatan oli näyttäny Severille sen avaimen siihen Mikaelin tallelokeroon ja Severi oli tosi kiinnostunu tästä "aarteesta" mut lupas ettei kerro kellekään. Joonatan kävi ostaan sille avaimelle uuden ketjun mut sit se avain olikin kadonnut hyllystä. Joonatan syytti Severiä ja huusi sille ja otti sitä kädestä kiinni ja huusi lisää et "kerro missä se on!" ja eikös tietty just sillon Paula ja Lasse tullu himaan..

Janne ei voinu uskoa, että Iida vaatii tekemään rikosilmoituksen ja myönsi valehdelleensa Heidille olleensa täysi-ikäinen. Iida halusi silti, että rikosilmoitus tehdään ja asetti sen ehdoksi yhteenpalaamiselle. Janne ei suostunu ja niinpä Iida lähetti sen kotiin ja sanoi ettei koskaan enää halua nähdä. Janne meni kahvilaan ja tapas Heidin ja ne jutteli asiasta. Heidi oli saanu sovittuu Jirin kaa ja elämä hymyilee. Jannea harmitti kun Iida oli jättänyt sen mut Heidi sano et kyl se siitä lämpenee. Iida tietty näki kun Janne autto Heidiä kantaan jotain koreja ja vanno kostoa Heidille. Elias oli sillee et "get over it".

Myöhemmin Heidi ja Peppi oli himassa ja dataili. Joku oli kirjottanut café Moosen fb-fanisivulle että "se tumma tarjoilija tykkää pikkupojista, varokaa pedofiilia". Heidi oli ihan et apua.

Cindy, Matleena, Ossi ja OJ lähti tapaamaan Cindyn ja Matleenan vanhempia. Cindy näki jonkun isäänsä liittyvän painajaisen just edellisenä yönä ja meinas perua reissun. Matleena kuitenkin suostutteli sen lähteen. Vanhempien luona äiti ei vaikuttanu hirveän sairaalta vaan ahkeralta ja pirteältä. Isä on outo. Cindy ei halunnu että sen isä koskee OJ:hin ollenkaan ja oli jotenkin hirveän kireä. Äiti ja Cindy lähti kävelylle. Matleena meni Ossin autoon kuunteleen Talelta saamaansa cd:tä. Sen isä huomas sen, sano et se teki syntiä ja nyt se pitää sovittaa. Kun perhe alko syödä illallista niin Matleena puuttu joukosta. Cindy ihmetteli, mut tajus sitten ja sano isälleen et "sä teet Matleenalle samaa mitä sä teit mulle!"

Isabella on itse kurjuus

Isabella on ihan sekasin. Se ei nuku ollenkaan ja tekee sikana duunia. Se päätti kuiteski piristää itteään ja meni Antin luo seksin merkeissä. Kun ne alko muhinoimaan sohvalla Isabella istu vahingossa OJ:n tuttipullon päälle ja järkytty ja lähti himaan. Antti oli ihan et WTF. Helena oli kans taas huolissaan Isabellasta mut Isabella käski sen pitää huolen omista asioistaan.

Katariinalla oli vapaata ja se halus lähteä patikoimaan mut kukaan ei lähteny sen kaa. Sebastian meni duuniin ja Helena tuli moikkaan sitä. Helena sano et sulla olis hyvä olla joku muukin kelle puhua kun oma perhe. Sebu oli sillee todellakin. Illalla se meni himaan ja ihmetteli kun Katariina ei ollukaan patikoimassa. Sit ne istu yhdessä sohvalla juomassa viiniä ja Sebu avautu Katariinalle elämästään ja menetyksistään ja oli sillee "sulle on tosi helppo puhua".

rakkautta ilmassa