Tale ja Iida meni ettiin Seppoa, että Tale vois pyytää siltä anteeks. Ne löysi sen saunasta sammuneena eikä saanu Helenaa kiinni joten ne raahasi sen yläkertaan nukkumaan. Seppo mutisi jotain että se on pahoillaan kaikesta etc. Aamulla Helena lähti töihin ja Tale päätti ettei sille kerrota asiasta, kun sillä on muutenkin jo tarpeeksi huolia. Tale puhui Sepolle ja se kertoi totuuden Mariasta ynnä muusta. Tale oli ihan ihmeissään. Ne sopi ettei Tale kerro kellekään jos Seppo pysyy raittiina.

Lasse epäili taas Jirin kahvilan tuottoa. Jiri sai ekan viikon laskelmat valmiiksi ja ne näyttivät hyvää tuottoa, joten se päätti kertoa Lasselle asiasta ettei Lassen tarvis koko ajan kysellä. Joonatan, Jiri, Lasse ja Severi kävi yhdessä saunassa ja kaikilla oli hirveän mukavaa ja Lasse oli niin ylpeä pojistaan. Illalla Paula googletti arvosteluja Moosesta ja löysi pedofiilikommentit. Samaan syssyyn Lasse köysi Jirin HIV-estolääkkeet sen taskusta..

Peppi valitteli Ossille taas ettei se oo saanu töitä ja ettei kukaan palkkaa sitä ja Ossi kertoi tästä Cindylle. Cindy päätti vielä yrittää puhua Isabellalle oppisopimuspaikasta. Ossi epäili toimisiko, mutta Cindy oli päättänyt saada tahtonsa läpi nyt kun se on saanut uutta itseluottamusta faijansa tapaamisen jälkeen. Cindy meni ekaa kertaa vapaansa jälkeen avaamaan Spata ja otti Pepin mukaan. Spassa oli aivan hirveä kaaos eikä Isabella ollut hoitanut mitään asioita. Peppi auttoi Cindyä koko päivän ja Cindy oli tosi mielissään. Se olis ollu valmis antaan Pepille heti töitä.

Sebastian oli tehnyt Eliakselle iltapalaa ja oli tosi hyvällä tuulella. Elias vihjaili sen johtuvan Katariinasta, mutta Sebu ei myöntänyt mitään. Seuraavana päivänä Elias oli järkänny Sebulle ja Katariinalle romanttisen brunssin. Sebastian sanoi, että Elias oli varmaan hierontahetkestä saanut jotain ajatuksia. Katariina totesi sen olleen aivan viatonta ja oli sillee "ja parempi niin, eikö?" Sebastian myönteli vaikka molemmat oli selkeästi sitä mieltä että ei tod. Brunssin jälkeen tuli jännitteinen melkein suudelma, mut sitten ovikello soi. Helena oli siellä ja kyseli Isabellasta. Sebua ärsytti koko juttu, koska se ajattelee että Isabella vaan hakee huomiota ja on jossain aurinkolomalla.