Paula ja Lasse oli ihan paniikissa, koska ne ajatteli pedofiilijuorujen koskevan Jiriä ja sitten oli vielä ne estolääkkeet. Lasse suuttu tietenkin aivan hirveästi ja kauhisteli asiaa Paulalle koko päivän ja pelkäsi että tauti tarttuu koko perheeseen. Myöhemmin Jiri ja Peppi meni kiittämään Lassea ja Paulaa avusta Moosen kanssa ja kertomaan, että ekan viikon tili oli tosi hyvä. Mutta Lasse sekosi ja syytteli Jiriä pedofiiliksi ja kaikkea. Jiri järkyttyi ja kertoi mitä oli käynyt. Heidi sanoi juorujen olevan siitä muttei totta. Sitten ne molemmat paineli Jirin huoneeseen ja Lasse oli sillee "hups..".

Peppi ja Cindy meni Isabellan ovelle ja aikoi kysyä Pepille työpaikkaa Spasta. Isabella ei kuitenkaan avannut ovea ja postiluukku oli tukossa hesareista. Kaiken lisäksi asunnosta tuli hirveä haju. Tytöt lähti pois, kun ne oletti Isabellan olevan matkoilla. Helena ihmetteli Sebulle Isabellan katoamista, mutta Sebastian vaan totesi Isabellan kokeneen kauheita asioita lähiaikoina ja haluavan varmaan olla vain rauhassa. Peppi ja Cindy ihmetteli asiaa Ossille myös.

Peppi teki työnsä tosi hyvin ja harmitteli kun ei voinut jäädä Spahan Isabellan takia. Cindy päätti kuitenkin ottaa riskin ja palkkasi Pepin kaikesta huolimatta töihin, koska Isabellaa ei näkynyt mailla halmeilla. Peppi oli tosi iloinen. Ne meni kertoon Helenalle asiasta ja kertoi samalla, että Isabellan asunnosta tulee hirveä haju. Helena huolestui ja otti Anttiin yhteyttä. Yhdessä ne meni Sepon kanssa katsomaan asuntoa, jossa oli hirveä haju ja hävityksen kauhistus. Helena oli sillee "voi luoja" ja jakso loppui siihen.

Elias kyseli brunssista Sebastianilta. Sebastian sanoi, ettei sen ja Katariinan välillä edelleenkään ole mitään. Elias sanoi että sokeakin sen näkee, mutta Sebu käski sen lopettaa analysoinnin ja lähti töihin.

Sebastian törmäsi salilla Joonataniin, vanhaan kaveriinsa, ja ne meni illalla yhdessä saunaan vaihtaan kuulumisia. Sen jälkeen tyypit meni Sebun luo puolialasti ja Elias oli siellä. Eiköhän se iskeny silmänsä Joonataniin ja teki sille oikein smoothieta. Oi kun ihanaa.