Elias treenas salilla ja Joonatan tuli sinne ja pyysi sitä treenaan sen kanssa. Elias oli ihan onnesta soikeana ja tuijotti vaan Joonatania koko ajan. Ne jutteli kaikesta treenauksesta yms ja Elias flirttas sille koko ajan. Elias paljasti Joonatanille olevansa homo ja Joonatan sanoi, että sitä on kiusattu koulussa homojuttujen takia ja Elias tietty veti johtopäätöksensä että Joonatan on homo.. mutta se ei ehtiny selittää asiaa kun Paula tuli väliin. Myöhemmin Elias unelmoi Joonatanista ja se kertoi Iidalle että Joonatankin tykkää miehistä.

Ismo ripittää Liisaa pankkiryöstötunnustuksesta. Liisa sanoi haluavansa olla Ismon luottamuksen arvoinen ja Liisa kertoi kaiken Mikaelista ja rahoista ja pankkilokerosta. Ismo suuttui ja lähti meneen ja jätti Liisan ähkiin. Ismo kertoi Sepolle Liisan tunnustuksesta ja sanoi että nyt on kyseessä tosirakkaus. Seppo kuitenkin muistutti Ismoa sen salatehtävästä, joka saattaa tulla tosirakkauden edelle. Ismo katui salatehtäväänsä ja sitä että valehteli Liisalle. Ismo on nyt vähän kahden tulen välissä rakkauden ja oikeuden kanssa.
Liisa pakkasi kamojaan kun Ismo tuli kotiin, mutta Ismo sanoi ettei sen tarvii lähteä ja että kaikki on hyvin.

Ismo meni tapaan Anttia ja sanoi ettei se halua enää olla mukana operaatiossa ja huijata Liisaa. Antti sanoi että ei haittaa, koska Liisan tunnustus oli jääny nauhalle ja nyt se saadaan linnaan vihdoin. Ismo järkyttyi.

Lasse panikoi Jirin verestä ja Lasse käski sitä siivoon äkkiä ja piti Severin kaukana Jirin verestä. Lasse yritti selittää Severille että Jirin veri on sairasta. Heidi tuli paikalle ja oli vihainen Lasselle. Jiri ihmetteli myöhemmin Lassen käytöstä Heidille. Jirille tuli samalla muistutus sairaalasta uudesta HIV-testistä ja Jiri pohti mitä niiden suhteelle käy jos se on HIV-positiivinen. Heidi sanoi ettei mitään ja oli Jirin tukena.

Lasse selitti Severille että sen pitää pysyä Jiristä kaukana ja Severi ihmetteli miks Lasse on koko ajan niin vihainen kaikille. Lasse tajusi asian ja meni Jirin tueksi HIV-testiin. Katariina otti testin ja kaikki oli tosi hermona.

Isabella käveli ympäriinsä silmät lasittuneina ja joku sprugu yritti pummia siltä rahaa mutta Isabella ei reagoinu mitenkään.

Helenan, Antin, Pepin, Cindyn, Sebun ja Katariinan kriisipalvaeri jatkui. Ne ihmetteli edelleen miks Isabella oli jättänyt avaimet asuntonsa oveen ja missä Isabella on. Sebun mielestä asiaa oli turha spekuloida ja päätti ettiä Isabellan itse. Ne lähti Katariinan kanssa kiertään Helsinkiä ja näyttään Isabellan kuvaa ohikulkijoille, mutta kukaan ei vaikuttanut et olis nähny sitä. Sebastian ihmetteli miks Katariina auttaa sitä ja Katariina sanoi olevansa mukana Sebun takia eikä Isabellan. Ne jatkoi etsintöjä ja Katariina kysyi sattumalta samalta sprugulta joka oli nähny Isabellan.

Isabella käveli edelleen korko katkenneena ympäriinsä ja sitten joku yritti raiskata sen jossain pimeällä kujalla.. tai raiskasikin varmaan ja siihen jakso loppui.