Seppo puhalsi nollat ja kaikki ok. Seppo tuli kotiin eikä tietenkään tiennyt Talen soittaneen poliisille. Tale kysyi heti että "pääsitkö sä jo pois, hyvä ettei ne sua putkaan heittänyt". Seppo ihmetteli mistä Tale tiesi sen olleen virkavallan kanssa tekemisissä. Tale myönsi soittaneensa poliisille kun näki Sepon ottavan huikkaa limupullosta ja tietty oli luullu et siinäkin oli viinaa niinkuin aikasemmin. Seppo raivoistui että selvinpäin oli eikä ikinä ajaisi humalassa. Tale tyrmistyi ja avautui Iidalle, että mitäköhän Seppo nyt tekee ja ajattelee ja että se varmaan vihaa Talea. Iida rauhoitteli että Seppo varmasti ymmärtää Talen tarkoittaneen vain hyvää.

Seppopas ei ehkä ihan tajunnut. Se veti kännit ja meni vaatteet päällä saunomaan. Eiköhän se tietty nukahtanut sinne viinapullonsa kanssa.. >> jakso loppui tähän.



Joonatan jutteli Lissun kanssa ja kertoi rahojen kadonneen. Liisa kauhistui ja sanoi, ettei Mikael saa tietää tästä. Joonatan sanoi ettei mitään hätää, koska Mikael on vankilassa. Lissu muistutti, että kyseessä on kiero mies joka voi olla missä vaan. Niinpä Joonatan ja Liisa meni käymään tallelokerolla ja kyseli virkailijalta kuka oli käynyt lokerolla. Pienellä lahjonnalla virkailija kertoi, että lokerolla kävi komea siisti noin viisikymppinen herrasmies. Lissu epäili tyypin olevan Mikael. Joonatan kertoi asiasta Ismolle ja Antille ja sanoi olevansa kusessa, jos rahat hakenut tyyppi ei ollut Mikael. Silloin Mikael tietenkin epäilisi Lissun ja Joonatanin hakeneen rahat.

Sebastian oli lähdössä töihin salille ja Katariina yritti estää, koska Sebu on edelleen toipilas. Sebastian kuitenkin halusi lähteä. Niinpä Katariina meni salille treenaamaan, jotta voisi pitää Sebua silmällä. Sebu ohjeisti sitä laitteiden käytössä ja oli kovin mukavaa. Illalla kun Sebu tuli kotiin niin Katariina istui sohvalla lihakset kipeinä. Sebastian hieroi sitä  ja tilanne kävi aika kuumaksi, mutta sit Elias tuli just kotiin ja asia jäi siihen..



Cindy ja Ossi tuli kotiin. Antti uteli reissusta, mutta Cindy ei halunnut puhua. Illalla Cindy soitti Matleenalle, joka sanoi isän olevan tosi rento ja kaiken olevan hyvin. Cindy tuli onnelliseksi ja uskoi tämän olevan uusi alku kaikelle, kun se vihdoin uskalsi uhmata isäänsä ja sanoa totuuden päin naamaa.