Cindy kyseli isältään järkyttyneenä, miten se voi tehdä Matleenalle saman kuin Cindylle. Cindyn äiti vain yritti rauhoitella  ja isä sanoi "Matleena teki syntiä ja hänen pitää sovittaa tekonsa". Ossi ihmetteli et mikä on meininki ja Cindy juoksi kellariin. Matleena oli lukittuna tulikuumaan pannuhuoneeseen. Ossi uhkaili lastensuojeluviranomaisilla, jos isä ei päästä Matleenaa pois. Isä päästi, mutta Matleenakin vain hoki "olen tehnyt syntiä".

Ossi oli ihan järkyttynyt tapahtuneesta ja Cindy kertoi, että isä telkesi senkin nuorena jopa päiviksi pannuhuoneeseen kuumuuteen kärsimään "helvetin ensimakua". Ossi halusi lähteä pois, mutta Cindy pyysi sitä jäämään, jotta ne vois suostutella Matleenan mukaan Helsinkiin. Ossi suostui.

Peppi ja Heidi järkyttyi kommentista Moosen FB-sivulla ja kusetti Jiriltä tunnukset sinne, jotta ne vois poistaa sen kommentin ennen kuin kukaan näkee sitä. Jiri luuli et ne aikoo vaan lisätä sinne kuvia avajaisista. Kommentti saatiin poistettua ja Heidi kysyi Iidalta, et mitä ihmettä tollaset kommentit on. Iida kielsi kirjoittaneensa mitään minnekään ja sanoi, että sen on voinut kirjoittaa kuka tahansa avajaisissa olleista, koska kaikki kuitenkin kuuli Iidan pedofiilisyytökset. Heidi ei uskonut sanaakaan, mutta oli iloinen kun sai kommentin poistettua ennen kuin Jiri näki sen,

Myöhemmin Iida dataili Eliaksen kaa ja harmitteli, kun se kommentti oli poistettu. IIda oli kuitenkin kirjottanu muuallekin asiasta (jonnekin palstalle) ja siellä käytiin aktiivista keskustelua Moosen pedofiilitarjoilijasta. Elias varoitteli, että asiasta voi olla vakavat seuraukset, mutta Iida halusi kuitenkin jatkaa ja antaa opetuksen Heidille.

Katariina ja Sebastian lähti yhdessä patikoimaan ja kaikki oli hirveän kivaa ja söpöä. Ne alko paistaa makkaraa ja Sebu teki nuotion. Polttopuiden välissä oli kuitenkin ampiaispesä ja ampparit suutahti kun Sebu tökki niiden kotia. Katariina vaan naureskeli kunnes yksi ampiainen pisti Sebastiania ja se ei saanu enää henkeä ja kaatu maahan. Katariina oli ihan paniikissa. (jakso loppu tähän)

Lasse ja Paula läksytti Joonatania Severin kurittamisesta ja Joonatan pyysi kakaralta anteeksi. Myöhemmin tallelokeron avain löyty lattialta (luultavasti Severi oli kuiteski ottanu sen) ja Joonatan valehteli Paulalle, että se on jonkun Norjassa asuva tytön kotiavain. Paula oli ihan et "voi kuinka romanttista". Jiri ei kuitenkaan uskonu selitystä ja Joonatan kerto sille koko tarinan Mikaelista ja siitä että toinen avain on Liisalla, joka oli mukana pankkiryöstössä.

Antti pääsi eteenpäin tutkimuksissa, kun se kuuli nauhalta, että Lissu soitti Mikaelille ja sanoi "mä luovun mun osuudesta rahoista, tuon sulle avaimen mahdollisimman pian kunhan jätät mut rauhaan". Antti tietty haluaa sen avaimen ja se pyysi Ismoa järjestään Liisan pois kämpiltä illaksi, että Antti voi tutkia niiden asunnon. Ismo oli vähän vastentahtoinen, kun se ei haluis enää huijata Liisaa ja koska se ajattelee, että Liisa luopuu rahoista Ismon takia.

 

_____________________________________________________________-

Kirjoittajan kommentit:

Voi voi, tää blogi oli alunperin tehty vain kolmelle mun hyvälle ystävälle :) jokainen on kuitenkin tervetullut tätä lukemaan ja kuten huomaatte, en ota silti suurempia paineita tän kirjoittamisesta tai sanavalinnoista. Jos tää ilahduttaa ihmisiä tai auttaa koti-ikävään niin you are welcome :) <3