Tässä tosi lyhyt briefi mitä tapahtunut kenenkin kohdalla tänä vuonna:

Peppi karkasi vieroituksesta, meni huumeluolaan ja meinasi sortua. Jiri ja kumppanit pelasti sen eikä se vetäny mtn. Jiri sai huumeneulan jalkaansa ja pelkää et sillä on HIV. Testit voi tehdä vasta 3 kk päästä. Heidi ymmärtää.

Peppi haki myös oppisopimuspaikkaa spasta, mut Isabella ei palkkaa huumevierotuksessa ollutta.

Lapset tutkii edelleen kaksoisveliasiaa. Ne mokaili ja Antti sai pidätettyä Igor Kuulan. Sitten Antilla ja Sebulla oli samaa aikaa 33-vuotissynttärit >> veljekset. Kukaan ei viel kyl tiiä sitä.

Joonatan muutti Paulan ja Lassen luo. Joonatanilla on myös jostain syystä toinen avain Lissun ex-miehen Mikaelin tallelokeroon. Lissulla on toinen. Joonatan yritti saada sitä hakeen sen sisällön (rahaa) ja jakaan sen mut Lissu ei suostunut.

Seppo melkein kännissä tunnusti poliisille ajaneensa Marian päälle, kun se luuli et Antilla on nauhalla sen tunnustus. Onneks ei ollukaan ja Ismo pelasti tilanteen.

Heidi ja Janne törmäs Jirin kahvilan valmisteluissa ja jutteli niiden one night standista. Iida kuuli sen ja suuttu.

Joonatanin sossutäti, Severi ja Paula oli yhdessä sienessä ja susi kävi Severin päälle mut mtn ei käyny. Meni vähän pointti ohi tästä jutusta.

Cindyn sisko yritti hakea sen kotiin Johannesveljien lahkoon takas, mut Cindy ei halua. Sit se kuuli et niiden äiti on sairaana ja nyt ne kaikki Ossi, OJ ja Cindy lähtee sinne.

Tästä eteenpäin hieman selvempiä ja yksityiskohtasempia juttuja :D